Κατασκευη Γηπέδων

Η εταιρία μας μπορεί να σας κατασκευάσει δάπεδα και για αυτά τα αθλήματα με τον ίδιο τρόπο που κατασκευάζει τα γήπεδα του συνθετικού χλοοτάπητα. Μόνο που η διαφορά είναι στο basket που κατασκευάζουμε ακριλικό χρώμα, είτε με το ίδιο υλικό είτε και με cushion που βοηθάει το γήπεδο να έχει ελαστικότητα. Και σε αυτό τον τομέα η εταιρία συνεργάζεται με την επώνυμη εταιρία Mapei Composan Ισπανία και άλλες διάφορες εταιρίες.

Κατασκευή basket

Για την κατασκευή ενός basket ο πελάτης μας μπορεί να διάλεξει τους διάφορους τρόπους που υπάρχουν (basket με ακρυλικό, που είναι το απλό basket, και υπάρχει το basket με cushion, το basket με cushion έχει μεγάλη διαφορά στην ελαστικότητα από το απλό basket), ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη μας.

Κατασκευή βόλεϊ

Παρόμοια κατασκευή  με το basket είναι και η κατασκευή γιά το βόλει, δεν υπάρχει διαφορά (τα συγκεκριμένα έργα αφορούν μόνο τις επιστρώσεις της υποδομής με τσιμέντο ή με άσφαλτο).

Κατασκευή τένις με cushion

Το τένις με cushion είναι μοναδικό υλικό για να αποκτήσει ένα γήπεδο την ελαστικότητα του και έρχεται σε πάχος μέχρι 7-8 χιλιοστά, γίνονται 9 επιστρώσεις με ακριλικό χρώμα που περιέχει τριμμένο καουτσούκ και είναι αρκετά προστατευτικό για εναν παίχτη που αγαπάει αυτό το άθλημα. Και φυσικά υπάρχει και το τένις με συνθετικό χλοοτάπητα που και αυτό προστατεύει ένα παίχτη.

Τα συνεργεία μας είναι πλήρως εξειδικευμένα στις κατασκευές αθλητικών γηπέδων. Μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα γήπεδο τένις ανεξαρτήτως διαστάσεων με συνθετικό χλοοτάπητα ή με επίστρωση ακριλικών χρωμάτων, σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν φτάνει για ένα γήπεδο να έχει τέλεια επιφάνεια, τέλεια επίστρωση των υλικών, πρέπει και ο πελάτης να το φροντίζει στην διάρκεια, να μην το παραμελεί με αποτέλεσμα να χαλάει (π.χ. η ίνα του συνθετικού χλοοτάπητα).

Κατασκευή στίβου

Και σε αυτόν τον τομέα η εταιρία μας είναι μπροστά κατασκευάζοντας έργα με σύγχρονα μηχανήματα.

Δάπεδα ασφαλείας

Για την τοποθέτηση και την ασφάλεια μιας παιδικής χαράς για τα μικρά παιδιά συνιστούμε δάπεδα ασφαλείας. Είναι το μοναδικό υλικό που προστατεύει τα παιδιά να μην τραυματίζονται, είναι φτιαγμένο από συμπιεσμένο καουτσούκ. Με πάχος 2, 3 ή 5 εκατοστών, τo υλικό αυτό είναι το μοναδικό για παιδικές χαρες.

Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 ή 11Χ11

Η κατασκευή ενός γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα γίνεται σε υποδομές που πληρούν τις απαραίτητες απαίτησεις.

  1. Να υπάρχει η κλίση ενός γηπέδου
  2. Να υπάρχουν τα απαραίτητα υλικά για την αποστράγγιση του γηπέδου και προπαντός
  3. Να μην υπάρχουν λακκούβες

Μπορούμε να αναλάβουμε να κατασκευάσουμε ένα γήπεδο με μεγάλη επιτυχία. Για την διάρκεια όμως ενός γηπέδου, ο πελάτης στην πορεία θα πρέπει να το φροντίζει κάνοντας τις απαραίτητες συντηρήσεις για να μην καταστρέφεται η ίνα του συνθετικού χλοοτάπητα.